ShowYourSkills heet Koninklijke HFC welkom 

Wij zijn verheugd bekend te maken dat Koninklijke HFC vanaf heden gebruik gaat maken van de ShowYourSkills app. Vanaf nu is het voor alle jeugdleden van 012 en O13 van HFC mogelijk om te trainen waar en wanneer zij maar willen: op het pleintje, in huis, in de tuin of op het trainingsveld. Met ShowYourSkills staan er meer dan 700 uitdagende oefeningen voor jou klaar!

Wie is ShowYourSkills?

ShowYourSkills haalt het beste uit twee werelden. Wij brengen de digitale en fysieke wereld samen. Op een eenvoudige, leuke en SMART manier helpen wij kinderen beter te worden en creëren daarmee authentieke sport social community.

Inspirerende e-learning content en innovatieve technieken, zoals een leaderboard en reflectie chat, zorgen voor een nieuwe manier van leren. De ideale online toolkit voor spelers.

ShowYourSkills wordt gerealiseerd door een bevlogen team met Ă©Ă©n heldere ambitie: iedereen moet zich kunnen bewegen en hierin willen wij gelijkheid op de pleintjes en velden. Onze missie is om met ruim 700 challenges van makkelijk tot moeilijk, de jeugd – via de sportorganisatie – te stimuleren om meer te gaan bewegen Ă©n stellen wij iedereen in staat om zich op hun eigen niveau te ontwikkelen. Door het bieden van dit platform, is ShowYourSkills de oplossing voor partners die ontwikkeling Ă©n beweging als key doelstelling hebben en dit domein willen omarmen.

“Koninklijke HFC over deze samenwerking”

Bij Koninklijk denken we aan sportief en respectvol, Ambitieus is prestatiegericht, Familiegevoel uit zich in “boeien en (ver-)binden” en een leven-lang Kon.HFC en Innovatief is zoeken, proberen en implementeren van vernieuwingen op tal van vlakken.

Een recente innovatie is die in samenwerking met ShowYourSkills. ShowYourSkills is een bedrijf van ex-Kon. HFC-er Daniël van Son dat als missie heeft om jeugd (via hun eigen club) meer te laten bewegen. En laten we eerlijk zijn; bewegen is goed voor ieder mens (van jong tot oud). Dit lezen en horen we welhaast dagelijks maar de jeugd speelt helaas minder buiten dan 40 jaar geleden. Vandaar dat er gezocht is naar een moderne techniek (een app) om spelers uit te dagen om meer te bewegen op een leuke manier.

“ShowYourSkills over deze samenwerking”

Wij zijn blij een amateurclub als Koninklijke HFC  welkom te mogen heten bij ShowYourSkills en gaan uit van een mooie, langdurige en duurzame samenwerking. Samen pakken wij het maatschappelijke probleem aan (kinderen die te weinig bewegen) én helpen wij mee aan de ontwikkeling van de jeugdopleiding van Koninklijke HFC.