Laat jouw spelers ook buiten de trainingen doorontwikkelen!

ShowYourSkills haalt het beste uit twee werelden. Wij brengen de digitale en fysieke wereld samen. Op een eenvoudige, leuke en SMART manier helpen wij kinderen beter te worden en creëren daarmee authentieke sport social community. Inspirerende e-learning content en innovatieve technieken, zoals een leaderboard en reflectie chat, zorgen voor een nieuwe manier van leren. De ideale online toolkit voor spelers. Stimuleer jouw leden ook buiten de club en vraag een gratis demo aan!

ShowYourSkills draagt bij aan de ontwikkeling van spelers en betere teamprestaties

In de wereld van sport en teamontwikkeling is de ShowYourSkills-app een ware gamechanger voor trainers die het beste uit hun teams willen halen. Met modules zoals Techniek, Aanname, Passing, Dribbelen, Kappen, Schijnbeweging, Fysiek, Freestyle en Cognitief Trainen, biedt de app trainers een krachtige set tools om hun teams te laten excelleren.

Het effect op teams is opmerkelijk. Dankzij de gerichte trainingssessies en modules toont het team duidelijk verbeterde prestaties. Spelers verfijnen hun vaardigheden, tactische strategieën worden versterkt en de eenheid binnen het team wordt bevorderd. De app geeft trainers inzicht in de voortgang van individuele spelers en het team als geheel, waardoor ze realtime kunnen aanpassen en begeleiden.

Maar het gaat niet alleen om resultaten op het veld. De app vergroot het zelfvertrouwen van spelers door meetbare vooruitgang en beloningen. Het versterkt de teamcohesie, terwijl spelers elkaar aanmoedigen om te groeien.

ShowYourSkills transformeert trainers in architecten van succes. Met de app als hun hulpmiddel kunnen ze teamresultaten naar nieuwe hoogten brengen en een gemeenschap van gedreven atleten creëren. Word ook deel van deze revolutie en ontdek hoe ShowYourSkills teams transformeert van gewone naar buitengewone prestaties.

Het succes verhaal van KHFC

Boeien, binden verbinden. Wij als HFC’ERS zien elkaar, maar we spelen wellicht als leden nog niet genoeg met elkaar samen. We wonen veelal dicht in de buurt op fietsafstand van elkaar en van de club. De ShowYourSkills app gaat ervoor zorgen dat wij weer met elkaar kunnen samen spelen, zodat boeien, binden verbinden niet alleen een quote blijft maar ook daadwerkelijk in de praktijk gebruikt kan worden.

Aldus: Mitchell weltevreden 25 jaar oud, verantwoordelijk voor het selectie voetbal O8 t/m O12 en daarnaast verantwoordelijk als hoofdtrainer voor de JO14-1 uitkomend in de tweede divisie.

Lees het volledige verhaal van KHFC hier

Al meer dan 150 clubs gingen je voor

 • Jack van Santen hoofd jeugdopleidingen

  “Het prachtige initiatief van ShowYourSkills geeft de mogelijkheid aan onze jeugdleden om de aandacht van de telefoon te combineren met actief bewegen.”

 • Alex Houtenbos hoofd jeugdopleidingen

  “ShowYourSkills brengt veel leergierigheid met zich mee en een stukje modernisering voor onze nieuwe fusievereniging”

 • Jan Klein bestuurder AS’80

  “Met ShowYourSkills ziet men echt dat we bezig zijn met opleiden in de breedste zin van het woord.”

 • Angelos Kerasavopoulos

  “Met ShowYourSkills hebben wij een platform wat door elk lid gebruikt kan worden, wij moedigen dat maximaal aan om op die manier kinderen nog meer in beweging te krijgen.”

 • Casper Dekker hoofd jeugdopleidingen

  “Mooi hoe de interactieve wereld en lekker buiten speken elkaar verbinden.”

 • Berry Moolenaar

  “Het spreekt ons enorm aan dat wij als trainers inzicht krijgen in de ontwikkeling van onze spelers en dat het contact tussen trainer en speler via de app laagdrempelig wordt gemaakt.”

Hoe werkt de app?

Bekijk hoe makkelijk ShowYourSkills werkt voor jou als trainer.

Wat wij met onze app bereiken.

De modules van ShowYourSkills

 • Techniek

  Techniek is de basis voor de pupillen. Hoe beter de techniek is, hoe meer tijd de speler over houdt voor bijvoorbeeld het doorspelen van de bal naar een medespeler.

   

 • Aanname

  De eerste aanname moet altijd goed zijn. Het bepaalt namelijk waar je naar toe gaat met de bal. Hoe een speler een bal aanneemt, heeft tevens te maken met de positie waarop de speler staat.

 • Passing

  Een belangrijk deel bij het voetbal is het teamspel, daarbij komt natuurlijk het passen aan bod. je kunt op verschillende manieren leren passen.

   

 • Dribbelen

  Je kunt diverse dribbeltechnieken oefenen met verschillende kanten van beide voeten. Dit zal helpen om meer controle over de bal te verwerven en betere beweging en balans te krijgen, om de bal tijdens een spel te spelen.

 • Kappen

  Met het kappen van de bal verander je van richting en zorg je ervoor dat je jezelf vrij speelt. Daarbij is het van belang dat je het op het juiste moment toepast.

 • Schijnbeweging

  Je hebt tal van manieren om een actie te maken en je tegenstander uit te spelen. De schijnbeweging is een effectief middel hiervoor. Elke gelukte schijnbeweging op de training geeft meer vertrouwen in de wedstrijd.

 • Fysiek

  Het is in voetbal belangrijk om fysiek gezond te zijn. Dit voorkomt veel blessures, je wordt sneller en explosiever én je wordt sterker in de duelkracht. Voetballers hebben daarom enorm veel baat bij functionele, fysieke oefeningen.

   

 • Freestyle

  Freestyle Voetbal is een aparte discipline buiten het voetbalveld. Met Freestyle, geen terrein, geen coach, scheidsrechter of regels. Ben je vrij om plezier te hebben met de bal.

 • Cognitief Trainen

  De situaties in het veld veranderen steeds. Spelers met goede cognitieve vaardigheden kunnen het verschil maken dankzij hun goede tijd- en ruimtebesef. Sneller denken en slimmer bewegen zorgt voor betere resultaten.

Ontdek de kracht van sportieve groei en verbetering met de ShowYourSkills-app! Met een uitgebreid aanbod van modules, waaronder Techniek, Aanname, Passing, Dribbelen, Kappen, Schijnbeweging, Fysiek, Freestyle en Cognitief Trainen, brengen we de essentie van sport naar jouw vingertoppen.

Laat je techniek schitteren en verfijn je aanname met onze interactieve Techniekmodule. Leer de kunst van nauwkeurig passeren en strategische balcontrole, en perfectioneer je dribbelvaardigheden voor een vloeiende spelstijl. Ontwikkel je vermogen om je tegenstanders te slim af te zijn met kappen en schijnbewegingen, terwijl je je fysieke kracht verbetert om op het veld te heersen.

Maar dat is nog niet alles. Laat je creativiteit de vrije loop met onze Freestyle-module en ontdek nieuwe manieren om je sportieve zelf uit te drukken. Daag jezelf mentaal uit met onze Cognitieve Trainingsmodule, die je helpt je besluitvorming en strategische inzicht te verbeteren.

Vragen over de app, neem contact op met onze specialist