Aanmelden als club

Klaar om ShowYourSkills te gaan gebruiken op jouw club? Dan is het nu tijd voor de laatste stap:
Het aanmelden van de club en de leden!

Checklist gegevens: Wat heb je nodig?

 • Maandelijks Abonnement: Ons aanbod omvat een maandelijks abonnement van €40, dat toegang biedt tot ons uitgebreide platform vol sportieve uitdagingen en groeimogelijkheden.
 • Licentie en Verwerkersovereenkomst: Voordat we van start gaan, vragen we je om de licentie en verwerkersovereenkomst te ondertekenen. Dit stelt ons in staat om samen te werken binnen een duidelijk gedefinieerd kader.
 • Contactpersoon binnen de Club: We willen een gestroomlijnde communicatie behouden. Daarom hebben we een contactpersoon binnen de club nodig waarmee we kunnen schakelen en informatie kunnen uitwisselen.
 • Trainers per Leeftijdscategorie: Voor een effectieve training en begeleiding hebben we per leeftijdscategorie trainers nodig die de oefeningen kunnen nakijken. Dit garandeert een nauwkeurige beoordeling en optimale groei voor alle deelnemers.

Deze punten zijn van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de implementatie van ShowYourSkills soepel verloopt en dat alle betrokkenen optimaal kunnen profiteren van ons platform. Mocht je meer gedetailleerde informatie nodig hebben over een van deze punten, staan we klaar om te helpen!

Heb je vragen?
Praat met onze specialist!

Club aanmeldformulier

Naam
Naam contactpersoon vereniging

Hoe werkt de app voor jouw vereniging, de trainers en jullie leden?

Extra hulp nodig bij het activeren van de app? Lees dan nu de handleiding, voor spelers of trainers of maak een afspraak.

Handleidingen | Contact

Al meer dan 150 clubs gingen je voor

 • Jack van Santen hoofd jeugdopleidingen

  “Het prachtige initiatief van ShowYourSkills geeft de mogelijkheid aan onze jeugdleden om de aandacht van de telefoon te combineren met actief bewegen.”

 • Alex Houtenbos hoofd jeugdopleidingen

  “ShowYourSkills brengt veel leergierigheid met zich mee en een stukje modernisering voor onze nieuwe fusievereniging”

   

 • Jan Klein bestuurder AS’80

  “Met ShowYourSkills ziet men echt dat we bezig zijn met opleiden in de breedste zin van het woord.”

 • Angelos Kerasavopoulos

  “Met ShowYourSkills hebben wij een platform wat door elk lid gebruikt kan worden, wij moedigen dat maximaal aan om op die manier kinderen nog meer in beweging te krijgen.”

 • Casper Dekker hoofd jeugdopleidingen

  “Mooi hoe de interactieve wereld en lekker buiten speken elkaar verbinden.”

 • Berry Moolenaar

  “Het spreekt ons enorm aan dat wij als trainers inzicht krijgen in de ontwikkeling van onze spelers en dat het contact tussen trainer en speler via de app laagdrempelig wordt gemaakt.”

Is jouw vereniging al aangesloten, maar heb jij de app nog niet?

Download de ShowYourSkills app hier