Wie Zijn Wij

Ongeveer de helft van de kinderen van 4 tot 12 jaar beweegt te weinig. Dit blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Hun motorische vaardigheden gaan achteruit en overgewicht bij kinderen neemt toe. Enkele oorzaken daarvan zijn de digitalisering, verstedelijking en te weinig veilige speelplekken.

Ook 12 – 16-jarigen bewegen en sporten te weinig. Uit onderzoek blijkt dat jongeren verschillende barrières ervaren om te bewegen en sporten. VMBO-leerlingen noemen de kosten als grootste belemmering. Leerlingen op HAVO/VWO geven aan dat ze te veel andere verplichtingen hebben. Alle jongeren ervaren weinig support vanuit hun omgeving.

Het idee is – bij het doen van deze constateringen – geboren, ShowYourSkills: a learning sport movement, gamification application.

ShowYourSkills haalt het beste uit twee werelden. Wij brengen de digitale en fysieke wereld samen. Op een eenvoudige, leuke en SMART manier helpen wij kinderen beter te worden en creëren daarmee authentieke sport social community. Inspirerende e-learning content en innovatieve technieken, zoals een leaderboard en reflectie chat, zorgen voor een nieuwe manier van leren. De ideale online toolkit voor spelers.

ShowYourSkills wordt gerealiseerd door een bevlogen team met één heldere ambitie: iedereen moet zich kunnen bewegen en hierin willen wij gelijkheid op de pleintjes en velden.

Onze Missie

Met ruim 700 challenges van makkelijk tot moeilijk, stimuleren wij de jeugd – via de sportorganisatie – om meer te gaan bewegen én stellen wij iedereen in staat om zich op hun eigen niveau te ontwikkelen. Door het bieden van dit platform, is ShowYourSkills de oplossing voor partners die ontwikkeling én beweging als key doelstelling hebben en dit domein willen omarmen.

Onze Visie

De ideale gamification applicatie voor elke sportorganisatie in Nederland maar ook over vijf jaar in het buitenland. ShowYourSkills wil ieder sportend kind inspiratie en innovatie bieden. Barrières doorbreken, kansen te creëren en iedereen in staat stellen om de sport uit te kunnen laten oefenen. Kinderen stimuleren om ouderwets naar buiten te gaan en meer in beweging te komen.

SHOWYOURTEAM