Breng de leden op een unieke en leuke manier ook buiten de club in beweging!

ShowYourSkills brengt het beste van twee werelden samen: de digitale en fysieke wereld. Met onze eenvoudige, leuke en slimme benadering helpen we kinderen om hun vaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd een authentieke sportieve gemeenschap te creƫren. Onze inspirerende e-learning content en innovatieve tools, zoals het leaderboard en de reflectie chat, bieden een geheel nieuwe manier van leren. Het is de ultieme online toolkit voor spelers. Laat jouw leden hun vaardigheden ook buiten de club ontwikkelen! Vraag nu een gratis demo aan!

Hoe ShowYourSkills werkt voor jouw vereniging, trainers en leden

 

Waarom ShowYourSkills?

ShowYourSkills, de grensverleggende gamification applicatie die de kracht van digitale en fysieke werelden samenbrengt. ShowYourSkills zet zich in om elk kind in beweging te brengen en te houden. Onze visie is gericht op inspiratie, innovatie en het doorbreken van barriĆØres, waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om actief deel te nemen aan sport.

Voor voetbalverenigingen in Nederland en daarbuiten is ShowYourSkills een krachtige partner geworden. Clubs worden ondersteund met een innovatieve tool voor ontwikkeling, waarmee ze leden kunnen aanmoedigen om op een unieke en plezierige manier in beweging te laten komen en hun sportieve vaardigheden te verbeteren. Met een breed scala aan uitdagingen, van eenvoudig tot complex, wordt het voor clubs gemakkelijk om een gevarieerd sportaanbod aan hun leden en trainers aan te bieden.

Maar de voordelen gaan verder dan alleen ontwikkeling. ShowYourSkills dient als een bron van inspiratie en motivatie voor de leden zelf. Met veel verschillende uitdagingen kunnen ze hun eigen weg volgen, ongeacht hun vaardigheidsniveau. De app stimuleert een actieve levensstijl, moedigt kinderen aan om naar buiten te gaan en te bewegen. Het biedt een platform waar ze hun prestaties kunnen meten, beloningen kunnen verdienen en samen een echte sportieve community kunnen vormen.

Voor trainers opent ShowYourSkills nieuwe mogelijkheden in hun rol. Het verandert trainingen in doeltreffende leermiddelen, met specifieke oefeningen die vlekkeloos aansluiten bij de trainingsdoelen en niveaus van hun spelers. Ze kunnen hun spelers aanmoedigen, begeleiden en hun voortgang bijhouden, terwijl innovatieve functies zoals het klassement en reflectie chat nieuwe manieren van leren mogelijk maken.

ShowYourSkills gaat verder dan alleen een app; het is een initiatief die mensen verenigt met een gedeelde ambitie: beweging toegankelijk en inspirerend maken. Het brengt voetbalverenigingen, leden en trainers samen, en opent deuren naar een geheel nieuwe benadering van sportieve ontwikkeling, motivatie en gemeenschap. Doe je al mee? Sluit je aan bij ShowYourSkills en ontdek de kracht van onbegrensde sportieve groei en saamhorigheid.

Ervaringen van enkele van onze tevreden gebruikers

 • Jack van Santen – Hoofd Jeugdopleidingen

  “Het prachtige initiatief van ShowYourSkills geeft de mogelijkheid aan onze jeugdleden om de aandacht van de telefoon te combineren met actief bewegen.”

 • Alex Houtenbos – Hoofd Jeugdopleidingen

  “ShowYourSkills brengt veel leergierigheid met zich mee en een stukje modernisering voor onze nieuwe fusievereniging.”

 • Jan Klein
  BestuurderĀ 

  “Met ShowYourSkills ziet men echt dat we bezig zijn met opleiden in de breedste zin van het woord.”

 • Angelos Kerasavopoulos – Technische ZakenĀ 

  “Met ShowYourSkills hebben wij een platform wat door elk lid gebruikt kan worden, wij moedigen dat maximaal aan om op die manier kinderen nog meer in beweging te krijgen.”

 • Casper Dekker – Hoofd Jeugdopleidingen

  “Mooi hoe de interactieve wereld en lekker buiten spelen elkaar verbinden.”

 • Berry Moolenaar – Hoofd Jeugdopleidingen

  “Het spreekt ons enorm aan dat wij als trainers inzicht krijgen in de ontwikkeling van onze spelers en dat het contact tussen trainer en speler via de app laagdrempelig wordt gemaakt.”

Het succes verhaal van Koninklijke HFC

“Boeien, binden en verbinden. Als HFC’ers zijn we allemaal bekenden, maar spelen we wellicht nog niet voldoende samen als leden. We wonen vaak dicht bij elkaar en bij de club, vaak op fietsafstand. De ShowYourSkills app zal ervoor zorgen dat we weer samen kunnen spelen, waardoor ‘boeien, binden en verbinden’ niet slechts een uitspraak is, maar ook in de praktijk wordt gebracht.”

Mitchell weltevreden 25 jaar oud, verantwoordelijk voor het selectie voetbal O8 t/m O12 en daarnaast verantwoordelijk als hoofdtrainer voor de JO14-1 uitkomend in de tweede divisie.

Lees hier het volledige verhaal van Koninklijke HFC.

Onze Impact: Meer Beweging, Meer Plezier!

 

 

De modules van ShowYourSkills

 

Waarom hebben we de oefeningen in verschillende modules ingedeeld in onze app? Simpelweg omdat voetbal een veelzijdige sport
is waarbij verschillende vaardigheden nodig zijn om uit te blinken. In onze modules willen we spelers helpen bij het
ontwikkelen van specifieke vaardigheden, zodat ze alle aspecten van het spel kunnen beheersen.

Of je nu je technische vaardigheden wilt verbeteren, je balbeheersing wilt perfectioneren, je fysieke conditie wilt aanscherpen
of je voetbalinzicht wilt vergroten, we hebben de modules ontworpen om aan al deze behoeften te voldoen. Dit betekent
dat spelers de vrijheid hebben om te kiezen welke modules het beste bij hun ontwikkelingsbehoeften passen.

 • Techniek

   

  Techniek vormt de basis voor de ontwikkeling van jeugdspelers. Hoe beter hun technische vaardigheden zijn, des te meer tijd en ruimte ze hebben om bijvoorbeeld nauwkeurig de bal over te spelen naar een teamgenoot.

   

 • Aanname

   

  Een goede balcontrole begint bij de eerste aanname. Het bepaalt namelijk de richting waarin je met de bal gaat en hoe je vervolgactie eruit zal zien.

 • Passing

   

  Binnen het voetbal is teamspel van cruciaal belang, en daarbij speelt passing een essentiĆ«le rol. Binnen onze module ‘Passing’ leer je diverse technieken en strategieĆ«n om je passes te verbeteren.

 • Dribbelen

   

  Binnen deze heb je de kans om verschillende technieken te oefenen met zowel je linker- als rechtervoet. Dit zal je helpen om meer balcontrole te krijgen, je bewegingsvaardigheden te verbeteren en een betere balans te vinden voor het spelen van de bal tijdens een wedstrijd.

 • Kappen

   

  In deze module leer je hoe je de bal kunt gebruiken om van richting te veranderen en jezelf vrij te spelen. Het juiste moment voor deze techniek is essentieel, en dat leer je hier.

 • Schijnbeweging

   

  In deze module ontdek je verschillende manieren om je tegenstander te passeren en acties te maken. Een geslaagde schijnbeweging op de training geeft je het vertrouwen om het ook tijdens wedstrijden te proberen.

 • Fysiek

   

  In deze module ligt de focus op jouw fysieke gezondheid. Je voorkomt blessures, verbetert je snelheid en explosiviteit, en wordt sterker in duels. Functionele, fysieke oefeningen zijn essentieel voor elke voetballer.

   

 • Freestyle

   

  In onze ‘Freestyle’ module ontdek je de kunst van het vrije balbezit. Hier zijn geen grenzen, geen regels, alleen jij en de bal. Ontdek de vrijheid van het voetbalplezier!

 • Cognitief Trainen

   

  In onze module ‘Cognitieve Vaardigheden’ ontwikkel je je voetbalbrein. Leer sneller denken, slim bewegen en het spel slimmer spelen. Verbeter je tijd- en ruimtebesef voor betere resultaten op het veld!

FUNGAMES

‘Fungames’, het speelse en leuke gedeelte van onze app dat voetbal naar een geheel nieuw niveau tilt. Bij ShowYourSkills geloven we dat
leren niet altijd serieus hoeft te zijn; het kan net zo goed leuk en vermakelijk zijn. Daarom hebben we ‘Fungames’ gecreĆ«erd, een
plek waar spelers zich kunnen uitleven en hun voetbalvaardigheden kunnen aanscherpen terwijl ze plezier hebben.

In deze module vind je een reeks uitdagende en boeiende minispellen die je zullen uitdagen op verschillende aspecten van het spel.
Van precisie tot behendigheid en van coƶrdinatie tot teamwork, ‘Fungames’ biedt een brede selectie aan spellen die je
zowel individueel als met vrienden kunt spelen.

 • Basket Schieten

   

  ‘Basket Schieten’ is een uitdagende challenge in onze app waarmee je je precisie kunt testen en verbeteren.

 • Voetvolley

   

  ‘Voetvolley’ is een leuke en uitdagende fungame waarmee je je balbeheersing en voetvaardigheden kunt aanscherpen.

 • Wall Juggling

   

  ‘Wall Juggling’ is een geweldige manier om je precisie, coƶrdinatie en voetvaardigheden te verbeteren terwijl je plezier hebt.

 • Celebrations

   

  Je kunt de celebrations gebruiken om je prestaties op een leuke en herkenbare manier te vieren, net als de sterren van het voetbalveld.

Ontdek de Kracht van Samen: Groepsvormen in de ShowYourSkills App!

In de ShowYourSkills app gaat het niet alleen om individuele groei, maar ook om het creƫren van een hechte en competitieve sportgemeenschap.

Wat kun je verwachten? Denk aan korte partijvormen, waarbij je het opneemt tegen een vriend in een spannend 1 tegen 1
duel of samen met een partner in een intensieve 2 tegen 2 wedstrijd.Ā 

Voor trainers bieden deze groepsvormen een schat aan inspiratie. Ze kunnen deze vormen in hun eigen trainingen integreren, waardoor
de trainingssessies zowel leuk als educatief worden. Kortom, groepsvormen in de ShowYourSkills app zijn een geweldige
manier om je sportieve prestaties naar een hoger niveau te tillen en samen met anderen plezier te beleven aan voetbal.

 • 2 vs. 2

  Voetbalspellen waarbij twee teams van elk twee spelers het tegen elkaar opnemen. Deze partijtjes bevorderen teamwork, behendigheid, balbeheersing en snelle besluitvorming, omdat je snel moet schakelen tussen aanvallen en verdedigen.

 • Wedstrijdvormen

  Oefeningen en drills waarbij spelers tegen elkaar strijden. Worden gebruikt om spelers te helpen bij het ontwikkelen van specifieke vaardigheden, zoals dribbelen, passen en balbeheersing, terwijl ze tegelijkertijd leren omgaan met druk en concurrentie.

 • 2 vs. 1

  Dit is een oefenvorm die wordt gebruikt om de aanvallende spelers te helpen hun positiespel, passing en samenspel te verbeteren. Het helpt ook bij het begrijpen van de juiste timing en positie om de verdediger uit te spelen en kansen te creƫren om te scoren.

 • 1 vs. 1

  Dit is een oefenvorm waarbij de nadruk ligt op individuele vaardigheden, zoals dribbelen, verdedigen en het creƫren van kansen. Deze oefenvorm is ideaal om de technische vaardigheden van spelers te verbeteren, omdat ze gedwongen worden om zelf beslissingen te nemen en snel te handelen.

Deze clubs en BVO’s gingen je voor

Vragen over de app, neem contact op met onze specialist