Gamefication maakt bewegen leuk en

aantrekkelijk.

Triple Double en ShowYourSkills werken samen aan innoverende voetbal app. ShowYourSkills, winnaar van de KNVB Reimagine Football Award, geeft met haar app vorm aan de toekomst van voetbaltraining en beweging voor alle jeugd.

ShowYourSkills is een applicatie waarmee jonge voetballers worden uitgedaagd skill challenges te voltooien. Met ruim zevenhonderd verschillende oefeningen op diverse niveaus krijgt ieder kind de kans zich op eigen tempo te ontwikkelen. ShowYourSkills brengt de digitale en fysieke wereld samen met het creëren van een authentieke sportcommunity. Triple Double helpt ShowYourSkills met de propositie ontwikkeling en invulling van de partnerships.

Dave Huisman, mede-oprichter ShowYourSkills: “We willen een stimulatie en motivatie zijn voor de jeugd om zich verder te ontwikkelen. In plaats van de telefoon te vervangen, geven we deze een ander doel, door via gamification bewegen weer leuk en aantrekkelijk te maken voor de jeugd.”

Hanneke Jaanen, business director Triple Double voegt daaraan toe: “De app heeft vorig jaar de KNVB Reimagine Football Award gewonnen. Een prestigieuze prijs voor het meest innovatieve idee in voetbal. Daarom adviseren BVO’S als AZ en NEC hun partnerclubs om ShowYourSkills te gebruiken. Ook voor merken liggen er mooie kansen om een jonge en zeer betrokken doelgroep te benaderen.”