ShowYourSkills heet KFC 1910 welkom als eerste club van de Zaanstreek

Wij zijn verheugd bekend te maken dat KFC 1910 vanaf heden gebruik gaat maken van de ShowYourSkills app. Vanaf nu is het voor alle jeugdleden van KFC 1910 (t/m O13) mogelijk om te trainen waar en wanneer zij maar willen: op het pleintje, in huis, in de tuin of op het trainingsveld. Met ShowYourSkills staan er meer dan 700 uitdagende oefeningen klaar voorjou!

Wie is ShowYourSkills?

ShowYourSkills haalt het beste uit twee werelden. Wij brengen de digitale en fysieke wereld samen. Op een eenvoudige, leuke en SMART manier helpen wij kinderen beter te worden en creëren daarmee authentieke sport social community.

Inspirerende e-learning content en innovatieve technieken, zoals een leaderboard en reflectie chat, zorgen voor een nieuwe manier van leren. De ideale online toolkit voor spelers.

ShowYourSkills wordt gerealiseerd door een bevlogen team met één heldere ambitie: iedereen moet zich kunnen bewegen en hierin willen wij gelijkheid op de pleintjes en velden. Onze missie is om met ruim 700 challenges van makkelijk tot moeilijk, de jeugd – via de sportorganisatie – te stimuleren om meer te gaan bewegen én stellen wij iedereen in staat om zich op hun eigen niveau te ontwikkelen. Door het bieden van dit platform, is ShowYourSkills de oplossing voor partners die ontwikkeling én beweging als key doelstelling hebben en dit domein willen omarmen.

“KFC 1910 over deze samenwerking”

KFC 1910 staat al jarenlang bekend om zijn jeugdopleiding. Hierin vinden we het belangrijk dat elk kind zich kan ontwikkelen op het niveau wat bij hem of haar past en waar plezier voorop staat. De samenwerking met ShowYourSkills sluit hier 1 op 1 bij aan en biedt de jeugdspelers op een leuke en speelse manier om naast de trainingen op de vereniging te werken aan zijn of haar techniek.

“ShowYourSkills over deze samenwerking”

Wij zijn blij een amateurclub als KFC 1910 als eerste binnen de Zaanstreek welkom te mogen heten bij ShowYourSkills en gaan uit van een mooie, langdurige en duurzame samenwerking. Samen pakken wij het maatschappelijke probleem aan (kinderen die te weinig bewegen) én helpen wij mee aan de ontwikkeling van de jeugdopleiding van KFC 1910.