ShowYourSkills organiseert webinar voor jouw vereniging! Meld je nu aan!

Fijn dat je mee wilt doen!

Sinds een jaar bieden wij onze leden de mogelijkheid aan om gebruik te maken van de ShowYourSkills applicatie. Wij zijn hier heel erg blij mee omdat wij hiermee iets extra’s voor onze leden kunnen doen. Misschien heb jij dit initiatief gemist en daarom willen wij iedereen de kans geven om een korte presentatie bij te wonen en zijn of haar vragen te stellen aan de clubmanager van ShowYourSkills. Wij zullen dit organiseren in de vorm van een webinar.

Het webinar wordt gehouden op dinsdag 12 maart op 19.30u en zal ongeveer 45 min. duren. Er zal een korte presentatie worden gegeven vanuit ShowYourSkills, maar vooral willen wij iedereen de kans bieden om zijn of haar vragen te stellen. Of je thuis op de bank zit of net van het veld af komt, iedereen is welkom en je kunt vanuit overal mee doen.

Wat moet je doen om hierbij te zijn? Schrijf je via onderstaande formulier, jij zal een bevestiging van jouw inschrijving krijgen en opvolgend zal ShowYourSkills de link delen waarmee je de Webinar in komt.

Wij hopen dat jullie met zoveel mogelijk aanwezig zullen zijn en wij dit initiatief samen tot een succes zullen maken. Wil jij alvast meer weten over ShowYourSkills? Bekijk dan de website www.showyourskills.nl of via de socials official_showyourskills.

Wij zien jullie graag op 12 maart!

Sportieve groet team ShowYourSkills!

 

 

Inschrijven voor het webinar