RABOBANK KENT INNOVATIELENING TOE AAN SHOWYOURSKILLS

Je ziet de naam steeds vaker voorbijkomen ‘ShowYourSkills’, maar wat is dat nou eigenlijk? ShowYourSkills is dé nieuwe applicatie die kinderen weer in beweging wil krijgen. Door middel van gamificatie laat ShowYourSkills de digitale en fysieke wereld samen komen. Met meer dan 700 oefeningen bieden wij een nieuwe stimulans voor voetbalverenigingen in Nederland om hun (jeugd)-leden te motiveren zichzelf te ontwikkelen.

Afgelopen maanden werden er gesprekken gevoerd met het Innovatie Fonds van de Rabobank. Dit fonds is opgericht om startende bedrijven een opstap te bieden bij de ontwikkeling van hun B.V.

Wat is de missie van het Innovatie Fonds Rabobank? “Het stimuleren van innoverend en duurzaam Nederland. Met een Rabo Innovatielening krijgen Nederlandse startende ondernemers met een goed innovatief idee dat bijdraagt aan de digitalisering en/of verduurzaming en/of vitalisering van de maatschappij de kans tot verdere uitwerking van hun plannen. Rabobank reserveert ieder jaar een bedrag om ondernemers in een vroege levensfases te ondersteunen.”

ShowYourSkills “Wij staan aan de vooravond van onze groeicurve met de eerste actieve clubs. Er wordt nu gekeken naar de doorontwikkeling én het uitbreiden van de functionaliteiten binnen de app. Hiermee willen wij de volgende stap maken in het aansluiten van meer verenigingen en zo nog meer kinderen in beweging te laten komen maar ook binnen het complete onderwijs. Daarom zijn wij ontzettend blij en trots dat wij mede dankzij Tom Groot , Eric Zwart en Wouter Stevens van Rabobank Nederland onze volgende fase in kunnen gaan. Met het toekennen van de innovatielening kunnen wij onze nieuwe ideeën gaan uitwerken.” Ons ambitieuze team is klaar voor de volgende stap!”

Kortom, groei en succes brengt ook verwachtingen en uitdagingen met zich mee. De komende periode staat voor ShowYourSkills in het teken van verdere ontwikkeling en groei. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw vereniging, onderwijsinstelling of graag in contact? Bekijk onze website www.showyourskills.nl of mail naar info@showyourskills.nl . Wil jij nou niks missen van alle ontwikkelingen binnen ShowYourSkills? Volg ons en houd de socials in de gaten! Zo blijf jij op de hoogte van het laatste nieuws.

SIYOU. Building communities. KNVB schurq. H20 Esports Campus – Rabo Esports Stadium Amsterdam GO!-NH Rabobank

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding