Welkom Partnerclubs van AJAX

Welkom bij ShowYourSkills!

Wie zijn wij?

ShowYourSkills haalt het beste uit twee werelden. Wij brengen de digitale en fysieke wereld samen. Op een eenvoudige, leuke en SMART manier helpen wij kinderen beter te worden en creëren daarmee authentieke sport social community. Inspirerende e-learning content en innovatieve technieken, zoals een leaderboard en reflectie chat, zorgen voor een nieuwe manier van leren. De ideale online toolkit voor spelers.

ShowYourSkills wordt gerealiseerd door een bevlogen team met één heldere ambitie: iedereen moet zich kunnen bewegen en hierin willen wij gelijkheid op de pleintjes en velden. Door het aanbieden van ruim 700 challenges – variërend van makkelijk tot moeilijk – dragen wij bij aan de stimulering van beweging en ontwikkeling bij spelers.

Om deze reden is ShowYourSkills de ideale applicatie voor alle voetbalclubs in Nederland. Met deze app heb je de ultieme tool in handen om een grote groep te bereiken en zowel meer interactie als participatie te realiseren. ShowYourSkills is de beste trainer voor iedere voetbalclub.


AJAX in samenwerking met ShowYourSkills

ShowYourSkills is heel erg blij met een mooie bevestiging van een club als AJAX om samen kinderen meer in beweging te krijgen én te stimuleren van zowel de motorische als cognitieve vaardigheden. 

Ongeveer de helft van de kinderen van 4 tot 12 jaar beweegt te weinig. Dit blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Hun motorische vaardigheden gaan achteruit en overgewicht bij kinderen neemt toe. Enkele oorzaken daarvan zijn de digitalisering, verstedelijking en te weinig veilige speelplekken.

Met gepaste trots en positieve energie delen wij hierbij mede dat ShowYourSkills en AZ starten met een pilot van twee jaar, alles ten behoeve van de kwaliteitsverbetering, stimulering van beweging én het plezier van de kinderen in de regio.

Wij zijn verheugd om z.s.m. te starten, met als deadline 1 oktober.  Wij vragen dan ook met plezier om de gegevens in te vullen in onderstaand contactformulier.