Welkom!

Bekijk de video hier

Het is tijd om de wereld van kinderen te veranderen! Wij krijgen het lichaam in beweging met “ShowYourSkills” doet jouw vereniging mee?

Ongeveer de helft van de kinderen van 4 tot 12 jaar beweegt te weinig. Dit blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Hun motorische vaardigheden gaan achteruit en overgewicht bij kinderen neemt toe. Enkele oorzaken daarvan zijn de digitalisering, verstedelijking en te weinig veilige sportplekken.

Sociale media zorgt voor entertainment en engagement. Maar ook dat jongeren minder en minder in beweging komen. Hoe gaan wij ze in beweging brengen? Het is tijd voor een vernieuwend en inspirerende ‘Learning Gamification Applicatie’. Een leeromgeving die inspireert en activeert. En die ervoor zorgt dat mensen met plezier beter willen worden.

Onderstaand een grafiek over het beoefenen van  sporten onder de bevolking; van meer gaan bewegen tot gestopt met sporten.

 

“ShowYourSkills” zorgt ervoor dat de controller weer terug naar de voeten gaat. Dat je beter kan worden dan je teamgenoot, Het sociale aspect van het samen bewegen. Ze kunnen daarbij ook anderen uitdagen om hoger op de ranglijst te komen. Alles draait om persoonlijke progressie en beweging. Gamification en spelen met en tegen elkaar is hier een onderdeel van. Het platform helpt gebruikers (beginners tot gevorderden) aan nieuwe inzichten om beter te worden en meer te bewegen op zijn/haar niveau. “ShowYourSkills” kan gezien worden als je motiverende techniektrainer, waarbij je niet een techniektraining op de club of extern meer hoeft uit te voeren.

Met meer dan 700 oefeningen gerangschikt van makkelijk naar moeilijk haalt ShowYourSkills het beste uit twee werelden. We brengen de digitale en fysieke wereld samen. Op een eenvoudige, leuke en SMART manier helpen wij sporters beter te worden en creëren daarmee een authentieke sport social community. Inspirerende e-learning content en innovatieve technieken, zoals een leaderboard en reflectie chat, zorgen voor een nieuwe manier van leren. De ideale online toolkit voor spelers. ShowYourSkills wordt gerealiseerd door een bevlogen team met één heldere ambitie: iedereen moet zich kunnen bewegen en hierin willen wij gelijkheid op de pleintjes en velden.​