WELKOM ALWAYS FORWARD

ALWAYS FORWARD START MET SHOWYOURSKILLS

Ook voetbalvereniging Always Forward start met de applicatie ShowYourSkills. De app bevat meer dan zevenhonderd oefeningen van makkelijk tot moeilijk. Zo krijgt ieder kind de kans zich op zijn of haar eigen tempo en niveau te ontwikkelen. ShowYourSkills brengt op deze manier de digitale en fysieke wereld samen.
 
Wij zijn ervan overtuigd dat we met ShowYourSkills zowel de vaardigheden als het plezier van al onze leden zullen vergroten. Ook verwachten wij hiermee de betrokkenheid van de ouders en verzorgers van de jeugdleden te vergroten, omdat zij samen met hun kind de leukste skills kunnen gaan opnemen en delen met de trainers. Dit geldt uiteraard voor al onze leden. We hebben namelijk als doel gesteld om de breedtesport binnen Always Forward te verbeteren en nog meer aandacht te geven. Wij steunen de missie van ShowYourSkills dat ieder kind op zijn of haar eigen niveau zich kan verbeteren met behulp van deze app. Die missie sluit namelijk volledig aan bij Always Forward! Aldus Mark Luiken voorzitter Always Forward.
 
Dave Huisman – initiatiefnemer ShowYourSkills – kan zich volledig vinden met de woorden van Mark. ShowYourSkills is veel meer dan een applicatie, het moet leiden tot een hechte community binnen de vereniging en bijdragen aan de ontwikkeling van de (jeugd-) leden. Met ShowYourSkills hopen wij dat kinderen weer gemotiveerd raken om buiten de trainingstijden ook weer de straat op te gaan en te gaan oefenen met hun skills.
 
Op dit moment zijn beide partijen druk bezig om ShowYourSkills klaar te maken voor de (jeugd-) leden van Always Forward. Houdt daarom goed de mail in de gaten voor de laatste updates.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/admin/domains/showyourskills.nl/public_html/files/uploads/cache/b203082e7fd4a976e5f26da23877621312169806.php on line 11