Samenwerken om de jeugd actief te houden.

Bij ShowYourSkills geloven we in de kracht van het samenbrengen van de digitale en fysieke wereld. Onze missie is om kinderen op een leuke, boeiende en slimme manier te helpen groeien, terwijl we tegelijkertijd een authentieke sportcommunity creƫren. Met inspirerende e-learning content en innovatieve tools zoals een leaderboard en reflectie chat, brengen we een revolutie teweeg in leren. Onze online toolkit voor spelers stimuleert niet alleen ontwikkeling binnen de club, maar ook daarbuiten.

Word onze partner en ontdek de mogelijkheden om samen met ons de jeugd te activeren, te inspireren en te laten groeien. Samen zetten we een nieuwe standaard voor jeugdontwikkeling!

Sponsor jouw vereniging

Ā Kinderen bewegen te weinig

Onze partners

 

ShowYourSkills draagt bij aan de ontwikkeling van de jeugd

De ShowYourSkills-app vormt een dynamische brug tussen jonge sporters en toegewijde sportclubs. Voor jonge atleten biedt de app een bron van inspiratie en groei. Hier kunnen ze niet alleen hun sportieve vaardigheden aanscherpen, maar ook nieuwe aspecten van hun spel verkennen. De app bevordert actieve participatie in sport, stimuleert buitenspelen en creƫert een positieve gemeenschap waarin ze kunnen leren en groeien.

Voor sportclubs levert ShowYourSkills krachtige instrumenten voor succes. Trainers en coaches kunnen op maat gemaakte trainingssessies ontwerpen om specifieke teambehoeften aan te pakken. Dit gaat verder dan technische vaardigheden; het versterkt teamcohesie en stimuleert betere prestaties op het veld.

In essentie bevordert ShowYourSkills collectieve triomf door individuele groei. Het verenigt jonge sporters en sportclubs in een gemeenschappelijke zoektocht naar sportieve vooruitgang. Dus, als je als jonge sporter op zoek bent naar inspiratie of als sportclub streeft naar uitmuntendheid, is ShowYourSkills de verbindende factor die jullie helpt om samen te groeien en te schitteren in de sportwereld.

Sponsor jouw vereniging

Wat is ShowYourSkills?

AZ Barbecue versterkt jeugdontwikkeling met ShowYourSkills

Introductie

In de wereld van voetbal draait het niet alleen om wat er op het veld gebeurt, maar ook om hoe clubs en bedrijven samenwerken om de ontwikkeling van de jeugd te bevorderen. In deze case bekijken we de inspirerende samenwerking tussen A-Z Barbecue en ShowYourSkills, die beide hun passie voor voetbal en jeugdontwikkeling delen.

 

Partnership Doelstellingen

A-Z Barbecue, een gerenommeerde leverancier van hoogwaardige barbecue producten, had als doel om meer betrokken te raken bij het verenigingsleven en met name bij de jeugd. BarbecueĆ«n zorgt voor verbinding, hierdoor sluit A-Z barbecue perfect aan bij het verenigingsleven.Ā 

 

ShowYourSkills, een innovatieve app voor voetbaltraining, bood de perfecte kans om deze doelen te bereiken. Zij staan dicht bij alle leden van de vereniging en kunnen hen op een unieke manier bereiken.Ā 

 

Toekomstplannen

A-Z Barbecue en ShowYourSkills blijven samenwerken om de jeugdontwikkeling en voetbalplezier tijdens en buiten verenigingstijden om te bevorderen. Het partnership tussen A-Z Barbecue en ShowYourSkills is een prachtig voorbeeld van hoe bedrijven hun passie kunnen gebruiken om een positieve impact te hebben op de gemeenschap en tegelijkertijd hun merk versterken. Samen zetten ze zich in om jonge voetballers te inspireren, te motiveren en te ontwikkelen voor een veelbelovende toekomst in het voetbal.

Wat houdt een partnership met ShowYourSkills in?

Een partnerschap met ShowYourSkills biedt een uitgebreid scala aan voordelen en mogelijkheden voor verschillende soorten organisaties, van sportclubs tot bedrijven en maatschappelijke instellingen. Hier zijn enkele van de kernpunten die een partnerschap met ShowYourSkills omvatten:

  1. Toegang tot een Actieve Gemeenschap: Als partner krijg je toegang tot onze bloeiende gemeenschap van sportliefhebbers, atleten en enthousiaste deelnemers. Dit biedt kansen om je merk, diensten of initiatieven te promoten onder een betrokken doelgroep.
  2. Grotere Zichtbaarheid: Onze app biedt partners de mogelijkheid om zich te profileren binnen de sportwereld. Dit omvat exposure in onze app, website en sociale mediakanalen, waardoor je merk zichtbaar wordt voor een breder publiek.
  3. Ondersteuning van Sportieve Doelen: Als partner van ShowYourSkills draag je direct bij aan het bevorderen van sportieve groei, ontwikkeling en gezondheid. Dit kan aansluiten bij je maatschappelijke verantwoordelijkheid of zakelijke doelstellingen.
  4. Promotie en Campagnes: We bieden partners de mogelijkheid om speciale campagnes, promoties of initiatieven te organiseren binnen ons platform. Dit kan een effectieve manier zijn om je boodschap over te brengen aan een betrokken publiek.
  5. Samenwerking op Maat: We begrijpen dat elke partner unieke behoeften heeft. Daarom werken we graag samen om op maat gemaakte samenwerkingsvormen te creƫren die passen bij jouw doelstellingen en visie.
  6. Innovatie en Technologie: Partners profiteren van onze innovatieve technologische benaderingen, zoals gamification en e-learning, om hun betrokkenheid en communicatie te versterken.
  7. Gezondheidsbevordering: Voor bedrijven en instellingen kan het aanbieden van ShowYourSkills als onderdeel van gezondheids- en welzijnsprogramma’s bijdragen aan een actieve levensstijl onder medewerkers of leden.

Het partnerschap met ShowYourSkills kan variƫren afhankelijk van de aard van de samenwerking en de doelstellingen van de partner. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te ontdekken hoe we een win-win-situatie kunnen creƫren voor jouw organisatie en onze gemeenschap.

Albert Heijn en ShowYourSkills: Gezonde Samenwerking met AH Teamfruit

Gezonde voeding en sport gaan hand in hand. In deze case bekijken we de pilot tussen Albert Heijn en ShowYourSkills, gericht op gezonde voeding en lichaamsbeweging bij jonge voetballers en hun families. Dit wordt gestimuleerd door middel van AH-teamfruit.

Albert Heijn heeft altijd al een sterke betrokkenheid gehad bij gezondheid en welzijn. Ze wilden een positieve impact hebben op jonge voetballers en hun families door gezonde eetgewoonten te bevorderen en tegelijkertijd het belang van sport en beweging te benadrukken. Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiĆ«le rol speelt in het oplossen van de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levertĀ een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen met elkaar en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee eenĀ duurzame samenleving. Daarom hebben wij bij Albert Heijn een missie: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.

Albert Heijn en ShowYourSkills blijven zich inzetten voor gezondheid en welzijn in de gemeenschap. Ze hebben plannen om AH Teamfruit verder uit te breiden en nieuwe initiatieven te lanceren om gezond eten en sport te bevorderen.

Het eten van fruit tijdens of na het sporten wordtĀ aangeraden doorĀ verschillende organisaties zoals hetĀ Voedingscentrum en deĀ KNVB. Toch eet minder dan de helft (44,4%) van de kinderen (tot 12 jaar) elke dag voldoende fruit. Onder middelbare scholieren is dat percentage nog lager: slechts 31,2% van hen eet dagelijks fruit.

Met een nieuwe campagne, genaamd ā€˜Teamfruitā€™, wil Albert Heijn voetballers inspireren, ondersteunen en faciliterenĀ om vaker fruit te eten en zo een bijdrage leveren aan de ambitie van de KNVB voor een gezonde levensstijl en verantwoorde sportomgeving binnenĀ en buiten de lijnen van het veld.

 

Toekomstplannen

Het partnership tussen Albert Heijn en ShowYourSkills, met de nadruk op AH Teamfruit, is een uitstekend voorbeeld van hoe bedrijven kunnen samenwerken om gezonde gewoonten en actieve levensstijlen te bevorderen bij jonge generaties. Samen dragen ze bij aan een gezondere toekomst voor de jeugd en inspireren ze hen om gezonde keuzes te maken, zowel op als naast het voetbalveld.

Vragen over het concept of het afsluiten van een partnership? Plan nu een vrijblijvende afspraak in of neem contact op met onze specialist