Welkom terug!

Hoe werkt het voor jouw vereniging, de trainers en jullie leden?

Leuk dat jij de moeite heb genomen terug te komen naar ShowYourSkills, in onze vorige uitleg lieten wij jou kennis maken met ShowYourSkills mocht je dit graag nog een keer willen lezen klik dan hier. Graag zouden wij jou verder mee willen nemen in ons verhaal, doormiddel van onze uitleg video kom jij erachter of ShowYourSkills past bij jouw vereniging. Jij krijgt een uniek in kijkje in de app en het gebruik hiervan, sluit dit aan bij jouw vereniging? Kom erachter en bekijk de video

Werking ShowYourSkills 

Een onafhankelijk en open “Sport Movement Gamification Platform”

Het idee is eenvoudig. Daar waar de interesse of ontwikkeling is, voeren zij de oefeningen uit.

De ShowYourSkills community

ShowYourSkills is meer dan een applicatie, wij zijn een community voor jouw vereniging.

Buiten het feit dat we zoveel mogelijk kinderen in beweging willen brengen en de drempel om te gaan sporten willen verlagen door kinderen de optie te geven om overal SYS uit te kunnen voeren, heeft de app ook andere functies. Doormiddel van een nieuwspagina in de app kan je al het laatste voetbal nieuws volgen en hoef je niet meer van app te wisselen. Het is mogelijk om jouw interesses in te vullen en pushmeldingen te ontvangen bij nieuws van de door jou aangegeven clubs, zo miss je nooit meer het nieuws rondom je favoriete club.

Er zit een chat functie in de app waardoor je met trainers of medespelers kan chatten. Zo kan je medespelers uitdagen om challenges te behalen of samen te oefenen. Je kan chatten met 1 iemand tegelijk of je maakt een groep aan en bereik gelijk al je vrienden/medespelers. Trainers hebben de mogelijkheid om foto’s of documenten te sturen naar zijn/haar spelers om heel specifiek verbeter punten aan te duiden of extra tips te geven.