WIJ ZIJN SHOWYOURSKILLS

“Ontdek hoe onze geavanceerde applicatie voetbalverenigingen helpt bij het stimuleren van beweging en ontwikkelen van leden.”

Hoe ShowYourSkills werkt voor jouw vereniging, trainers en leden

Demo aanvraag indienen

Naam

Waarom ShowYourSkills?

ShowYourSkills, de grensverleggende gamification applicatie die de kracht van digitale en fysieke werelden samenbrengt. ShowYourSkills zet zich in om elk kind in beweging te brengen en te houden. Onze visie is gericht op inspiratie, innovatie en het doorbreken van barrières, waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om actief deel te nemen aan sport.

Voor voetbalverenigingen in Nederland en daarbuiten is ShowYourSkills een krachtige partner geworden. Clubs worden ondersteund met een innovatieve tool voor ontwikkeling, waarmee ze leden kunnen aanmoedigen om op een unieke en plezierige manier in beweging te laten komen en hun sportieve vaardigheden te verbeteren. Met een breed scala aan uitdagingen, van eenvoudig tot complex, wordt het voor clubs gemakkelijk om een gevarieerd sportaanbod aan hun leden en trainers aan te bieden.

Maar de voordelen gaan verder dan alleen ontwikkeling. ShowYourSkills dient als een bron van inspiratie en motivatie voor de leden zelf. Met veel verschillende uitdagingen kunnen ze hun eigen weg volgen, ongeacht hun vaardigheidsniveau. De app stimuleert een actieve levensstijl, moedigt kinderen aan om naar buiten te gaan en te bewegen. Het biedt een platform waar ze hun prestaties kunnen meten, beloningen kunnen verdienen en samen een echte sportieve community kunnen vormen.

Voor trainers opent ShowYourSkills nieuwe mogelijkheden in hun rol. Het verandert trainingen in doeltreffende leermiddelen, met specifieke oefeningen die vlekkeloos aansluiten bij de trainingsdoelen en niveaus van hun spelers. Ze kunnen hun spelers aanmoedigen, begeleiden en hun voortgang bijhouden, terwijl innovatieve functies zoals het klassement en reflectie chat nieuwe manieren van leren mogelijk maken.

ShowYourSkills gaat verder dan alleen een app; het is een initiatief die mensen verenigt met een gedeelde ambitie: beweging toegankelijk en inspirerend maken. Het brengt voetbalverenigingen, leden en trainers samen, en opent deuren naar een geheel nieuwe benadering van sportieve ontwikkeling, motivatie en gemeenschap. Doe je al mee? Sluit je aan bij ShowYourSkills en ontdek de kracht van onbegrensde sportieve groei en saamhorigheid.

De voordelen voor een vereniging

Maatschappelijke impact:
Clubs kunnen met ShowYourSkills bijdragen aan de beweging en ontwikkeling van jeugdspelers, wat een positieve impact heeft op de gemeenschap.

Individuele Ontwikkeling:
ShowYourSkills biedt gepersonaliseerde oefeningen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van elke speler.

Competitieve Prikkels:
Door deel te nemen aan uitdagende oefeningen en wedstrijden kunnen spelers hun vaardigheden verbeteren en hun prestaties vergelijken met anderen.

Inzicht en Voortuitgang:
Spelers kunnen hun voortgang bijhouden, statistieken bekijken en hun sterke punten en aandachtspunten identificeren.

Talentidentificatie:
ShowYourSkills helpt clubs om het talent binnen hun jeugdteams te herkennen en te ontwikkelen.

Makkelijke Communicatie:
De app vergemakkelijkt de communicatie tussen trainers, spelers en ouders, waardoor belangrijke informatie snel kan worden gedeeld.

Ervaringen van enkele van onze tevreden gebruikers

 • Jack van Santen – Hoofd Jeugdopleidingen

  “Het prachtige initiatief van ShowYourSkills geeft de mogelijkheid aan onze jeugdleden om de aandacht van de telefoon te combineren met actief bewegen.”

 • Alex Houtenbos – Hoofd Jeugdopleidingen

  “ShowYourSkills brengt veel leergierigheid met zich mee en een stukje modernisering voor onze nieuwe fusievereniging.”

 • Jan Klein
  Bestuurder 

  “Met ShowYourSkills ziet men echt dat we bezig zijn met opleiden in de breedste zin van het woord.”

 • Angelos Kerasavopoulos – Technische Zaken¬†

  “Met ShowYourSkills hebben wij een platform wat door elk lid gebruikt kan worden, wij moedigen dat maximaal aan om op die manier kinderen nog meer in beweging te krijgen.”

 • Casper Dekker – Hoofd Jeugdopleidingen

  “Mooi hoe de interactieve wereld en lekker buiten spelen elkaar verbinden.”

 • Berry Moolenaar – Hoofd Jeugdopleidingen

  “Het spreekt ons enorm aan dat wij als trainers inzicht krijgen in de ontwikkeling van onze spelers en dat het contact tussen trainer en speler via de app laagdrempelig wordt gemaakt.”

Informatie over Privacy:

“Je privacy is belangrijk voor ons. We zullen je gegevens alleen gebruiken om contact met je op te nemen met betrekking tot je demo-aanvraag. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.”

Houd er rekening mee dat het aanvragen van een demo geen verplichting tot aankoop met zich meebrengt. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om de demo in te plannen.